News

Interview med WHO

Fri 23rd Jun 2017 - 10:12am General Gaming

William, vil du starte med at præsentere dig selv, hvor du blandt andet fortæller lidt om hvad du går og laver, når du ikke spiller CounterStrike.

Mit navn er William. Jeg bor i lejlighed i Hillerød sammen med min ven. Til hverdag arbejder jeg som salgselev i virksomheden Gi-Networks. Jeg har været der 5 måneder og skal være der i 2 år for at blive færdig som elev. Når jeg er hjemme og ikke spiller CS er jeg for det meste sammen med min ven, som jeg bor med eller mine brødre som ofte er på besøg.

 

Hvad vil du gerne opnå inden for CounterStrike?

Jeg har altid gerne vil være bedst til det jeg lavede, og når det kommer til CS er den ingen forskel. Jeg kunne godt sige, at det ypperste at opnå er at blive verdens bedste spiller, men det er hvad man kan kalde for et endeligt mål. Jeg ser hellere på mine delmål så som at vinde et lan med EW, at komme top 10 i Danmark og senere ramme top 10 i verden, komme ud og spille et større lan i udlandet, hvor der er folk der holder med en og kender en er også et mål. Det er nogle af de mange mål der er at opnå inden for CS, men da det er en stor scene og mange gode spillere/hold der ude kommer det til at tage tid og der skal ligges mange kræfter i.

 

Du spiller for Eastern Wizards. Hvilken forventning har du til dit ophold og til os som organisation?

Mine forventninger til holdet er høje. Jeg forventer at vi snart kan vise nogle resultater og begynde at vise, hvad vi dur til. Til organisationen er jeg stadig meget løs, da det er meget nyt for mig og har derfor ikke de store forventninger til jer. Dog forventer jeg at I har forventninger til os.

 

Hvilke forventninger har du til holdet, og hvor tror du i spiller om 3 måneder?

Vi går igennem en periode lige nu, hvor nogen er blevet studenter og andre skal på ferie, men derfor er mine forventninger ikke ændret. Vi skal til NPH lan her i starten af september og jeg ser os gerne ende med et godt resultat.

 

Hvad er din vildeste oplevelse inden for CounterStrike?

Jeg har ikke haft de vildeste oplevelser inden for cs og jeg har kun været til et lan og det var ikke ligefrem en "vild" oplevelse. Vi fik tæsk og jeg gjorde stort set intet for det hold. Nu har jeg så fået ny computer som ikke er en laptop med 25 fps, så jeg burde kunne gøre lidt mere til næste lan, men en oplevelse inden for CS kunne være det at starte på et hold som begynder og tænke mere sammen end individuelt. 

 

Den sidste kommentar er din William, hvis du skulle brænde inde med noget.

I'm just a simple man.

 

 

JenSen

JenSen

Rasmus Jensen

Your Comments

No-one has posted any comments, how sad!

Please register or login to post comments