News

CS:GO holdet skifter ud!

Mon 11th Dec 2017 - 4:16pm General Gaming

CS:GO holdet har i den seneste tid været på markedet for at finde en ny femte mand, efter Christoffer "Vaylas" Manø valgte at forlade holdet til fordel for sit studie. Holdet har siden hen, spillet med "Dr.Drakken" som standin i både WAOO ligaen og ESEA Intermediate. 

Holdet har i en længere periode testet spillere, som kunne overtage Vaylas plads på holdet, både sociale og spille-mæssigt, og derfor er det med glædelse at vi her til aften har fået muligheden for at tilknytte Christian "Loh" Lohman  

I fremtiden vil holdet i første omgang få spillet Christian ind på holdet for derefter at koncentrere sig om holdets kommende lan-event i Herning d.16 februar 2018.

 

For at afrunde nyheden har vi fået en lille kommentar fra hovedpersonen selv:

 

Hej Christian kunne du ikke starte med at fortælle os hvorfor valget faldt på Eastern Wizards?

Efter at have spillet med et par hold, deriblandt Eastern Wizards, er det klart, at drengene fra EW, har flest positive aspekter at bidrage med . Blandt andet er jeg vild med kemien på holdet. Humøret er højt, men arbejdsmoralen er højere. Derudover ved jeg, at drengene er kan lære til sige, men også i højere grad, lære fra sig. Hvilket er et vigtigt aspekt, hvis vi i fællesskab, skal bevæge os i den rigtige retning. Selvfølge betød det også meget, at Viter har en stemme, som en gudinde :)

 

Hvad føler du at du kan bidrage med på holdet?

Min hold-erfaring er begrænset, men min fundamentale forståelse for er CS er ret god. I samarbejde med min manager, er jeg sikker på at jeg kan eliminere nogle af de fundamentale fejl, man typisk ser på et hold. Derudover kan jeg forhåbentlig bidrage med en taktisk dybde, som drengene ikke har set før. Med det sagt, har de også meget at lære mig.

 

Når du ikke rammer skaller i CounterStrike, hvad laver du så?

Jeg studerer Datalogi og swiper på Tinder. Ofte kan man finde mig i fredagsbaren, tømme Ceres Top, så længe mavekapaciteten er til det.

 

Til sidst vil jeg gerne høre hvor vi ser dig, ved denne tid næste år?

Forhåbentlig, kæmper jeg mig stadig frem på den danske scene med Viter og Co ;)

 

Vi takker Christian for besvarelsen og ønsker ham et godt ophold i Eastern Wizards!

 

JenSen

JenSen

Rasmus Jensen