News

Eastern Wizars henter 2 League of Legends hold

Thu 16th Aug 2018 - 8:13pm General Gaming

I sidste sæson af Challenger Series Denmark formåede vores tidligere hold at bevare vores spot, således at vi i denne sæson også kan være med i Danmarks anden bedste League of Legends liga. Vi sagde dog farvel til vores tidligere hold for et stykke tid siden, og har derfor siden ledt efter det rigtige hold til at bære Eastern Wizards fanen videre. 

Her til aften er det blevet muligt for os at hente 2 talenfulde hold, som begge skal repræsentere os i CSD den kommende sæson, og som vi mener har potentialet til at nå LCD. Holdene får navnene Team X og Team Z.

Eastern Wizards League of Legends manager Alexander Eis tilføjer:

"I Eastern Wizards har vi ambitioner om at skabe konkurrencedygtige hold, og det mener vi, at vi kan skabe samme med vores 2 nye hold, når det er sagt, så er jeg personligt glad for at kunne hente hele to hold med så stort et potentiale som de har. Dertil håber jeg, at vi sammen kan få det forløst!"

 

Team X består af følgende spillere:

Karol Spiks Lefik

Jacob Maltz Nielsen

Kenneth Mikmer Østergaard

Mikkel Forteus Kirk

David Kalhira Lyngbye

Allan Harmony Petersen

Træner: Nawd Nawd Blake

 

Team Z består af følgende spillere:

Benjamin KRANKNUSEREN Knudsen

Batuhan Jankenpon Kibar

Laurids Kridz Kidholm

Daniel UntiTled Müller

Jonas Yukiro Kynde

Valdemar Reverze Rendbæk

Træner: Theo Juicey Dimitrov

 

Begge hold har vundet deres seneste CSD kamp imod hhv. Hillerød eSport og GGE ACD, så der er lagt op til et brag af en kamp onsdag, hvor begge hold står til at møde hinanden i anden runde af CSD.

 

Velkommen til Eastern Wizards drenge!

JenSen

JenSen

Rasmus Jensen